Hypnose 4 you    

In de greep van een verslaving of ongezonde gewoonte?
Met hypnose voel je je weer vrij!

man

Waarom is het zo moeilijk om met een verslaving te stoppen?

Om daar een antwoord op te geven is het goed om te weten wat een verslaving precies is? Een verslaving is een gewoonte die kan ontstaan uit een verlangen om de beslommeringen van het dagelijks leven gedurende een bepaalde periode te ontvluchten.
Wanneer een gewoonte van dien aard wordt dat verandering moeilijk, niet meer te stoppen of oncontroleerbaar is geworden dan spreek je van een verslaving.
Er zijn vele soorten verslavingen waarvan rookverslaving, softdrugsverslaving, hardrugsverslaving of alcoholverslaving het meest bekend zijn. Maar verslavingen kennen een veel breder spectrum.
Mensen kunnen aan de meest uiteenlopende behoeftes verslaafd raken, denk bijvoorbeeld aan een gokverslaving, computerverslaving, gamesverslaving, socialemedia verslaving maar ook aan eetverslaving, koopverslaving, cafeineverslaving, chocolade of suikerverslaving, kauwgomverlaving etcetera.... of zelfs een medicijnverslaving.
Als je een verslaving hebt dan ben je in een toestand waarin je lichamelijk en of geestelijk afhankelijk bent van een bepaalde stof of gewoonte.
Je hebt een verslaving als je deze stof of gewoonte zeer moeilijk kan loslaten of helemaal niet meer los kan laten. Bij een verslaving wordt het gedrag van een verslaafde sterk beinvloed door het gedrag dat deze verslaving in stand moet houden. Dit kan grote gevolgen hebben en ten koste gaan van normale activiteiten en prioriteiten in het leven van de verslaafde. De verslaving creërt een stof in het lichaam die een gelukzalig gevoel veroorzaakt. De bijbehorende emoties worden door het onderbewustzijn geïnterpreteerd als "gewenst". Het onderbewustzijn draagt verder zorg voor de verankering en verdere aanscherping van de overtuigingen die horen bij de verslaving in het brein van de verslaafde.

Er zijn verschillende methodes om van verslavingen af te komen. Bijna alle methodes richten zich op een bewuste gedragsverandering. Een lange, zware en vaak kostbare weg zonder garantie op blijvend succes. Verslavingen zijn gebaseerd op aangeleerde gedragingen en overtuigingen in het onderbewustzijn en zijn daarom uitstekend te behandelen met behulp van hypnose!

Hypnose zet jouw onderbewustzijn op koers naar een leven zonder verslaving!

sigaret

Laat via de kracht van hypnose je onderbewustzijn een nieuwe weg inslaan. Door hypnose is het mogelijk om je verslaving te herprogrammeren naar de door jou gewenste positieve en gezonde overtuigingen. Die bewuste, positieve suggesties en overtuigingen zullen tijdens de hypnose definitief in jouw onderbewustzijn worden verankerd. Ze zullen je blijvend en moeiteloos op koers zetten naar een nieuwe realiteit. Jouw gewenste, gezonde en mooie realiteit. Je onderbewustzijn heeft na de hypnosesessie nieuwe uitgangspunten en inzichten gekregen. Deze nieuwe overtuigingen komen nu overeen met jouw bewuste overtuigingen. Het voordeel is dat wat je nu wilt: rust, vrijheid, geen dwang meer die je werd opgelegd door die verslaving, meer energie voor belangrijkere dingen in het leven, meer tijd doorbrengen met de mensen die dicht bij jou staan en meer tijd voor jezelf. Niets kan je nu meer tegenhouden om met deze nieuwe overtuigingen op zak jouw ideaal voor altijd te realiseren!
Maak hier een afspraak!


“De beste manier om een winnaar te blijven is éénmaal winnen en daarna nooit meer spelen.”


"Verslaving is een vriendschap zonder vriend."


"Je gaat het pas zien als je het door hebt.""


"Een jongeman van 15 begint met roken om te bewijzen dat hij een man is. Een man van 30 houdt er mee op om dezelfde reden."


Volg mij via:

Certificeringen:

logo-register-hypnotherapeut jeffrey stephens
Internationaal Register Hypnotherapeut logo

© Hypnose 4 you.nlOsakastraat 3 3404 DR IJsselsteinalgemene voorwaarden Stichting Hypnose smoke free HypnoseCentrum Nederland Hypnose Vereniging Nederland Nieuws