Hypnose 4 you    

In de greep van een angst of fobie?
Laat door hypnose de angst of fobie voorgoed los!

angst man

Is een leven zonder angst of fobie mogelijk?

Ieder mens heeft gezonde portie angst in zich, het waarschuwt ons voor gevaar. Iemand die aan een fobie lijdt heeft echter last van irreële angsten, voor specifieke zaken of situaties. Hierin onderscheidt een fobie zich van andere angststoornissen: de angst is altijd op iets gericht, wat dat ‘iets’ ook is. Deze angsten zijn zo extreem, dat ze leiden tot het vermijden en ontvluchten van situaties die de angst kunnen oproepen. De zaken waar iemand met een fobie bang voor is, zijn in werkelijkheid niet gevaarlijk. Dat de angst dus ongegrond is, zien fobische personen over het algemeen zelf ook in. De fobie neemt echter in de angstsituaties de overhand: alle ratio verdwijnt en het angstgevoel domineert alles. Naarmate iemand zich meer en meer overgeeft aan een fobie, worden er steeds meer situaties ontweken en ontvlucht. Contacten met de "buitenwereld" nemen af, kans op verslavingen als vluchtroutes nemen toe, kans op echte paniekaanvallen en een toenemend negatief zelfbeeld liggen op de loer. De fobie neemt prominente rol aan en vormt een toenemende belemmering in het dagelijks leven. Angsten en fobieën zijn gebaseerd op bepaalde irreële overtuigingen in het onderbewustzijn en zijn daarom uitstekend te behandelen met behulp van hypnose!

Hypnose zet jouw onderbewustzijn op koers naar een leven zonder angst of fobie!

spin

Laat via de kracht van hypnose je onderbewustzijn een nieuwe weg inslaan. Door hypnose is het mogelijk om je angst of fobie te herprogrammeren naar een neutrale situatie en perceptie. Die neutrale overtuigingen ten opzichte van de angst of fobie zullen tijdens de hypnosesessie definitief in jouw onderbewustzijn worden verankerd. Ze zullen je blijvend en moeiteloos op koers zetten naar een nieuwe realiteit. Jouw gewenste, angstvrije en fobievrije realiteit. Je onderbewustzijn heeft na de hypnosesessie nieuwe uitgangspunten en inzichten gekregen. Deze nieuwe neutrale perceptie is jouw bewuste overtuging geworden. Het voordeel is dat wat je nu wilt: rust, vrijheid, geen angst of fobie meer die je leven beheersen, je gelukkiger voelen in je eigen omgeving en daar buiten, meer energie hebben om zonder angst leuke dingen te gaan ondernemen, meer zelfvertrouwen en controle over je gevoelens en emoties krijgen. Niets kan je meer tegenhouden om met deze overtuigingen op zak jouw nieuwe ideaal voor altijd te realiseren!
Maak hier een afspraak!


“Scepticisme is een sierlijke vorm van angst.”


"Het grootste geluk van de mensen is de bevrijding van angst."


"De dappere man is niet hij die niet bang is, maar hij die die angst overwint."


"Wijsheid kan de angst niet verdrijven, angst echter wel de wijsheid."

Volg mij via:

Certificeringen:

logo-register-hypnotherapeut jeffrey stephens
Internationaal Register Hypnotherapeut logo

© Hypnose 4 you.nlOsakastraat 3 3404 DR IJsselstein algemene voorwaarden Stichting Hypnose smoke free HypnoseCentrum Nederland Hypnose Vereniging Nederland Nieuws