Hypnose 4 you    

Ontwikkel jezelf met behulp van hypnose?
Kies voor hypnose en the sky is the limit!

career

Op welke gebieden kun je je persoonlijk ontwikkelen?


1. Mind-set verbeteringen zoals: het vergroten van je zelfvertrouwen, je eigenwaarde, je zelfbewustzijn, je energielevel, je uitstraling etc.
2. Sociale vaardigheden versterken zoals: contactleggen, contact onderhouden, relaties opbouwen en onderhouden, etc.
3. Business vaardigheden versterken zoals: spreken in het openbaar, presenteren, spreken voor grotere groepen, spreken aan de telefoon, netwerken, onderhandelen en argumenteren, beter timemanagement. etc.

4. Leer en studie prestatieverbetering zoals: gemotiveerd studeren, stressvrij leren, de leerstof beter en sneller opnemen, elimineren van examenvrees en faalangst etc.
5. Persoonlijke verbeteringen zoals: scherper gezichtsvermogen, scherper gehoor, scherper geheugen, betere concentratie, beter en sneller lezen etc.

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw specifieke ontwikkelwensen?
Er zijn ongekende mogelijkheden om jezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen en te verbeteren. Neem gerust even contact met mij op om jouw specifieke ontwikkelwensen te bespreken. In bijna alle gevallen is er de mogelijkheid om een op jouw wensen aangepaste sessie te ontwkkelen voor een optimaal resultaat!

Het is nooit "te laat" om jezelf te ontwikkelen en te verbeteren!

Hypnose ondersteunt het onderbewustzijn bij de herprogrammering van jouw ontwikkelwensen!

jump

Laat via de kracht van hypnose je onderbewustzijn een nieuwe weg inslaan. Door hypnose is het mogelijk om je mindset te herprogrammeren naar de door jou gewenste verbeterde en scherpere overtuigingen. Die bewuste, verbeterde suggesties en overtuigingen zullen tijdens de hypnose definitief in jouw onderbewustzijn worden verankerd. Ze zullen je blijvend en moeiteloos op koers zetten naar een nieuwe realiteit. Jouw gewenste, verbeterde en krachtige realiteit. Je onderbewustzijn heeft na de hypnosesessie nieuwe uitgangspunten en inzichten gekregen. Deze nieuwe overtuigingen komen nu overeen met jouw bewuste overtugingen. Het voordeel is dat wat je nu wilt zijn ook kunt zijn!: meer zelfvertrouwen en een hoger zelfbewustzijn, meer tools om je een beter mens te voelen.
Kort gezegd: Jij in de 2.0 versie.
Niets kan je meer tegenhouden om met deze overtuigingen op zak jouw ideaal voor altijd te realiseren!
Maak hier een afspraak!


“Ontwikkeling is niet het vullen van een emmer, maar het ontsteken van een vuur.”


"De ontwikkeling van de persoonlijkheid is het werkelijke doel van het menselijk leven."


"Men kan de mensen niet verbeteren, zonder hun een blijk van vertrouwen te geven."


"Er is slechts één hoek van het universum dat je kunt verbeteren, en dat is je zelf."

Volg mij via:

Certificeringen:

logo-register-hypnotherapeut jeffrey stephens
Internationaal Register Hypnotherapeut logo

© Hypnose 4 you.nlOsakastraat 3 3404 DR IJsselstein algemene voorwaarden Stichting Hypnose smoke free HypnoseCentrum Nederland Hypnose Vereniging Nederland Nieuws